Wie zijn wij?

Lisanne Oosterik

Verloskundige

Op de basisschool wilde iedereen moeder worden, dat kwam goed uit want ik wilde graag verloskundige worden. En ben hier uiteindelijk met een grote omweg gekomen. Door deze omweg ben ik nu verpleegkundige, obstetrieverpleegkundige en verloskundige.

In 2017 afgestudeerd en daarna aan het werk gegaan in de 1e lijn (Assen, Enschede, Oldenzaal, Losser) en in het ziekenhuis (Zutphen en Almelo).

Nu een eigen praktijk in Borne maakt het plaatje compleet. Het gemoedelijke en laagdrempelige van de eerste lijn spreekt mij erg aan. Het nauwe contact met de zwangere en haar partner en de persoonlijke begeleiding vind ik fijn om te kunnen bieden.

Ik hoop jullie snel te zien!

Denise Schapink

Verloskundige en echoscopiste

Al op de basisschool wist ik het: ik wil verloskundige worden! Na de middelbare school vertrok ik daarom richting Groningen om in 2013 met mijn diploma op zak weer terug te keren in Borne. Vijf jaar lang heb ik waargenomen voor verschillende praktijken in Twente. In 2018 ben ik één van de gezichten van Verloskundigenpraktijk Suus geworden. Kleinschalig werken op een geweldige locatie in m’n geboortedorp, kan het nog mooier?! Graag sta ik voor jullie klaar in waarschijnlijk één van de meest bijzondere periodes in jullie leven!

Steffi Kuipers

Verloskundige en echoscopiste

In 2011 ben ik in Maastricht afgestudeerd als verloskundige. Voor de liefde ben ik daarna naar Twente verhuisd en heb ik waargenomen voor verschillende verloskundigenpraktijken in de regio.

In 2019 kreeg ik de mogelijkheid om Verloskundigenpraktijk Suus te komen versterken, een kleinschalige praktijk in het mooie Borne. Juist die kleinschaligheid spreekt mij zo aan, zodat ik jullie écht kan leren kennen en begeleiden in deze bijzondere periode.

Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee kinderen: Sanne (2016) en Jeppe (2018). Naast mijn werk sport ik graag en vind ik het leuk om te koken en te bakken.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten en wens jullie een hele goede zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe!

Eefje Boellen

Verloskundige en echoscopiste

Ik ben in 2019 afgestudeerd als verloskundige aan de Academie Verloskunde Maastricht en heb inmiddels werkervaring opgedaan in verschillende praktijken in de regio Twente. In 2020 heb ik met veel plezier waargenomen tijdens het zwangerschapsverlof van Denise. Ik hoefde er in 2021 dan ook niet lang over na te denken of ik het fijne team van Suus voor vast wilde komen versterken.

Verloskunde is een prachtig vak en ik vind het een voorrecht dat ik jullie mag begeleiden in deze bijzondere periode. De kleinschaligheid van Suus en de persoonlijke band die ik hierdoor met jullie kan opbouwen spreekt mij erg aan. Hopelijk tot snel in de praktijk!